25.03.2019
LJ
17° / 5°

Lučkin hladilnik tokrat našel nov dom v Medvodah

Na prvi ponovno vroč in sončen dan v drugi polovici julija je Andreja Kovač iz Medvod postala nova lastnica retro Lučka hladilnika iz Gorenja. Hladilnika sta se razveselila tudi njena sinova Tim in Rok, ki sta v veliki meri zaslužna za nagrado, saj sta skupaj z Lučkami simpatično pozirala na fotografiji, ki je bila izžrebana v mesecu juliju za retro Lučka hladilnik iz Gorenja.

Andreja in Rok
Andreja se skupaj s Timom in Rokom veseli novega retro Lučka hladilnika iz Gorenja.

Glavno nagrado si je Andreja prislužila s fotografijo, na kateri je v sladolednih trenutkih ujela svoja otroka dveletnega Tima in sedemmesečnega Roka ob sladolednih trenutkih z Lučkami iz Ljubljanskih mlekarn. Oba otroka obožujeta sladoledne Lučke in čeprav je mlajši Rok še nekoliko premajhen, da bi pojedel veliko sladoleda, njegova mamica pravi, da ga vseeno zelo rad poskuša.

V družbi dveh razigranih otrok bo Andreji hladilnik zagotovo prišel zelo prav in se v poletni vročini izkazal za zelo koristnega. »Zlasti, če bo vedno opremljen z dobrotami,« dodaja mamica Andreja. Hkrati pa je hladilnik tudi Lučkino darilo Andreji iz Ljubljanskih mlekarn za njen 30. rojstni dan, ki ga bo praznovala oktobra. V Ljubljanskih mlekarnah upamo, da se ji bodo uresničile želje ter da bo hladilnik resnično vedno poln sladolednih Lučk. Ob njeni obletnici ji čestitamo in želimo vse najboljše.

V nagradni igri Sladoledni trenutki lahko sodelujete vsi ljubitelji sladoleda, ki posnamete fotografijo ali video posnetek sladolednega trenutka sebe, svojih prijateljev ali družinskih članov in se registrirate na spletnem mestu www.lucka.24ur.com ter naložite svojo fotografijo ali video posnetek. Enkrat mesečno do 10. septembra izžrebamo nagrajenko ali nagrajenca posebnega retro Lučka hladilnika iz Gorenja, 5 najbolje ocenjenih fotografij ali video posnetkov pa prejme sladki paket s 40 sladoledi Lučka. Preostalih 44 pa nagradimo z majicami Lučka.

Pošlji komentar

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Zadnji komentarji

Bodite prvi in dodajte svoj komentar

Iskanje

Sladka zgodovina

Zgodovina slovenskega sladoleda sega 50 let nazaj, ko je nastala tudi Lučka, slovenska ikona sladoleda na palčki. Ljubitelji sladoleda zagotovo veste, da je sladoled sladica vladarjev. Prvega so postregli pred več kot tisoč leti na Kitajskem. Zgodovina slovenskega sladoleda sega 50 let nazaj. Takrat (1958) so Ljubljanske mlekarne kot prve v Sloveniji začele z industrijsko proizvodnjo sladoleda. Nastala je Lučka, ikona sladoleda na palčki. S prvega ovitka nas je simpatično pogledovala rjavooka, črnolasa deklica, katere ime pa ni Lučka, ampak Milena. Pa veste, da obstajata dve razlagi o tem kako je Lučka dobila ime Lučka? Ali koliko Lučk smo v 50-ih letih že snedli?