03.06.2020
LJ
26° / 11°

Lučka danes

50-letna Lučka z okusom vanilje in oblita s čokolado je dobila družbo v Lučki Migi, Lučki Zvezdica in "retro Lučki".

Lučkina družina se je letos močno razširila! 50-letna Lučka z okusom vanilje in oblita s čokolado je dobila družbo v Lučki Migi in Lučki Zvezdica. Lučka Migi je polnega čokoladnega okusa, Lučka Zvezdica pa osvežujočega jagodnega okusa.

Embalaže
Lučkina družina

Ob prazničnem jubileju pa je v omejeni količini na voljo tudi posebna serija "retro" Lučke v originalni embalaži in z okusom burbonske vanilje! Zato sladkosnedci pohitite, da vas njen časovni stroj odpelje v preteklost.

So vam všeč novi okusi? Ali raje prisegate na 50-letnico?


Pošlji komentar

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Zadnji komentarji

Bodite prvi in dodajte svoj komentar

Iskanje

Sladka zgodovina

Zgodovina slovenskega sladoleda sega 50 let nazaj, ko je nastala tudi Lučka, slovenska ikona sladoleda na palčki. Ljubitelji sladoleda zagotovo veste, da je sladoled sladica vladarjev. Prvega so postregli pred več kot tisoč leti na Kitajskem. Zgodovina slovenskega sladoleda sega 50 let nazaj. Takrat (1958) so Ljubljanske mlekarne kot prve v Sloveniji začele z industrijsko proizvodnjo sladoleda. Nastala je Lučka, ikona sladoleda na palčki. S prvega ovitka nas je simpatično pogledovala rjavooka, črnolasa deklica, katere ime pa ni Lučka, ampak Milena. Pa veste, da obstajata dve razlagi o tem kako je Lučka dobila ime Lučka? Ali koliko Lučk smo v 50-ih letih že snedli?